“Ferie feeerie feeeeeeerie, slap nu af du har fri og syng en glad melodi….”, blev der brølet i skolegården for ganske kort tid siden. En fantastisk måde at slutte skoleåret på. Det er nu også altid en lidt trist dag, fordi vi skal sige farvel til de ældste elever. Så der blev fældet et par tårer og givet nogle ekstra kram inden dagen var omme. De vil i den grad blive savnet, og vi ønsker dem alle sammen god vind fremover og håber, at de vil kigge forbi ind imellem og sige hej. Vi har også sagt farvel til Malene i denne uge. Hun er stoppet i SFO’en, og hun vil også blive savnet af både børn og voksne. I den forbindelse har vi sagt hej til Rasmus, der vil være i SFO’en den kommende tid hen over sommeren. Flere af jer har nok allerede hilst på ham i løbet af ugen, hvor han har lært børnene at kende.

I løbet af ugen har den stået på oprydning og afslutning af skoleåret. Der er blevet skrubbet og børstet, så skolen skinner og er klar til et nyt skoleår – der heldigvis ser ud til at blive mere “normalt”, med færre restriktioner. Dog er mange retningslinjer og nye rutiner kommet for at blive, så vi kan passe ekstra godt på hinanden alle sammen. Vi har også haft tid til at hygge. Lærerne har dystet i en fodboldkamp med de store elever, vi har leget vandkamp og spist is. Vejret har været virkelig godt, og det har vi udnyttet til fulde.

I kan godt allerede nu sætte kryds i kalenderen den 29. august, hvor vi afholder cykelsponsorløb og voksenfest samme aften. Invitationen får I senere.

Tjek jeres mail – der har I alle oplysningerne vedr. næste skoleår. Eleverne har fået deres skemaer med hjem i dag i tasken.

Til slut vil vi sige tak til jer forældre for jeres hjælpsomhed hele året. Både i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen, hjælp med kørsel osv. Det er skønt med forældre, der altid bakker op og står klar med en hjælpende hånd. Vi glæder os til endnu et skoleår med jer og jeres søde børn.

De bedste sommerhilsner fra lærerne