0. – 1. klasse har arbejdet med ugeskema i denne uge. Der er blevet introduceret en række nye opgaver. Blandt andet har bevægelses-dansk fået sit eget punkt, mens vi også har fået gang i en række læringsspil på computeren. Børnene arbejder rigtig godt og er alle gode til at tage imod nye opgaver.

2.-4. klasse har efter lang tids pause haft ugeskema. Der er blevet knoklet og det er dejligt at se, at eleverne bare går i gang med opgaverne.

Torsdag lavede 5.-7. klasse mad på bål. At få tændt bålet voldte en del besvær, men med tålmodighed og stædighed lykkedes det. De fik lavet en lækker tomat/nudelsuppe med fladbrød og derefter pandekager.

Mens 5. – 7. klasse havde skolen for sig selv torsdag, var 0. – 4. klasse en tur i Nykøbing. Her var vi på besøg hos genbrugsstationen, som havde planlagt et spændende undervisningsforløb til os. Vi blev vist rundt på pladsen og kom “bag om” og så hvad der sker med meget af vores affald. Vi lærte hvordan man sortere, men især også vigtigheden af at sortere vores affald. Alle fik til slut et fint diplom som bevis for at dagens deltagelse. Inden turen gik hjemad, havde vi tid til at hygge os på HAMA Perlers legeplads.

4. – 5. klasse har de sidste 14 dage arbejdet med hvordan man klædte sig i middelalderen. I dag fremførte vi så et modeshow for resten af skolen, imens Nikolaj fortalte om hvordan de forskellige personers betydning var i middelalderen.

God weekend

/Lærerne