Jubiiiiii. Så er vi endelig tilbage igen. Og hold da op, hvor er børnene vokset. Det er jo lige før man ikke kan kende dem.

Alle børn har fået oplysningssedler og sponsor indsamlingsseler med hjem. Og den yngste i hver familie har fået sedler med hjem om cykelsponsorløb og skolefest.

Hvis solen fortsætter i næste uge, så husk, at smøre børnene ind i solcreme, og send solcreme med, hvis vi skal smøre senere på dagen.

0.-2. klasse startede ugen med at lave fødselsdags luftballoner, de er ikke blevet helt færdige endnu, men det bliver de i næste uge, så de kan blive hængt op i klasser. Derudover har vi lavet folde bøger om deres sommerferie. Vi sluttede ugen af med lege med de 120 ord i dansk. I matematik har de fået udleveret bøger, som vi er kommet godt i gang med. Fredag lavede vi opgaver den ene time og den anden time brugte vi på at lave matematik lege udenfor i det god vejr.

3.-4. klasse har i denne uge snakket og skrevet om deres ferie. Da næsten ingen havde læst i ferien, tog vi fat i læsningen for at komme tilbage i de gode læsevaner. I matematik fortsætter de, hvor de slap før sommerferie,n og arbejder videre i deres bøger. I naturfag har vi snakket om sten. Vi har lånt forskellige polerede/ikke polerede sten, som vi fandt ud af er meget gamle. De ældste sten er 1 mia. år! Og vi fandt også ud af, at de har rigtig mange forskellige navne og mønstre.

I krea har vi lavet rigtigt flotte fødselsdagstrøjer, der er hængt op i klassen.

5.-6. klasse har i matematik startet skoleåret op med at lave repetitions opgaver, hvor de bl.a. skulle løse opgave med vinkler og decimaltal.

I dansk har vi lært Mogens at kende. Desuden har vi haft en læsetest og arbejdet med grammatik samt ordklasser. I musik har vi øvet en tostemmig morgensang, hvilket ikke er så enkelt, også slet ikke, når man kun er ni. De gjorde det rigtig godt.

5.-9. klasse har gastronomi/ valgfag på samme tid, hvilket gør opdelinger mere fleksibelt. Derfor har 5.-6. primært sløjd frem til jul, hvor vi i denne uge lavede nye navneklodser. 7.-9. klasse har gastronomi og krea, hvor vi har ryddet op i køkkenet, så det bliver nemmere at finde rundt i tingene. Og så lavede vi en lækker koldskål med ristede havregryn.

I 7.-9. Klasse har vi i dansk arbejdet med ordklasser og grammatik.

Vi har snakket om, hvad de kunne tænke sig at arbejde med i kultur fag.

I matematik har vi repeteret omregninger ved at spille stratego.

//personalet