Fredagsbrev:

 

Dejlig at komme i gang igen og at så mange kom og var med til 1. skoledag. Det var en dejlig dag med glade børn og voksne, skøn morgensang akkompagneret af Eske. Han fik også et par nye sange til repertoiret. Efter morgensang var der friskbagte boller, leveret af Karin og Tina, og kaffe og god snak de voksne imellem, inden den næsten almindelige skoledag begyndte. Vi fik også ønsket Ole tillykke med hans datter, Frida Marie. Han holder barsel frem til i næste uge. 1. skoledag

På fredag den 25. august tager vi alle til kulturmødet i Nykøbing. Vi møder derfor klokken 7.45, da vi skal med rutebussen kl.8.01. Vi skal på kulturmødet deltage i en workshop der hedder Børns vej til kulturmødet. 5.-7. klasse skal også høre et foredrag med forfatteren Kenneth Bogh Andersen og 0.-4. klasse skal til Sigurd Barretts Danmarkshistorie. Vi er med bussen hjem igen klokken 13.49, så børnene har senere fri end der står i skemaet. 

Husk at medbringe en stor madpakke, drikkedunk og tøj efter vejret.

Lisbeth har været forbi i dag til morgensang og lavet reklame for skolekirkekoret, som jo for fremtiden er fredag eftermiddag fra klokken 13.15 til 14.10. Vi håber selvfølgelig, at mange fra 4-7 klasse har lyst til at deltage, da det er en rigtig god chance for at blive god til at synge og lære mange gode og sjove sange at kende.  

 I Udeskolen arbejder 0.-5. klasse med insekter og de har lavet fælder, som de i dag har kigget til i bloktimen. IMG_5392 (002)

 

Børnene har i dag fået sedler med hjem ang. cykelsponsorløb og voksen fest. Husk sidste tilmelding til et brag af en fest er onsdag den 23.august

 

God weekend

Astrid Mulvad