0.-2. klasse har spillet på klokker, boomwackers og xylofner. Og så har vi leget med faldskærm. I dansk har vi spillet 4 på stribe med forlyde og bogstavs ludo. Og de små har sagt hej til muldvarpen Mulle. Derudover har de arbejdet med lydmuren. I kreativ er vi begyndt at lave et spil i træ, hvor vi er i gang med at snittet.

3.-4. klasse har i denne uge fået læst dødningedukken færdig. Så vi er klar til at skrive vores egne gyser historier i næste uge. De har I matematik arbejde videre i deres matematikbøger.

5.-6. klasse er gået i gang med at lave en sol ovn, så vi kan finde ud af hvor meget varme solen afgiver. I musik har vi spillet rotationsmusik, så alle har fået prøvet samtlige instrumenter. I dansk har vi læst Kim Fupz selvbiografi, og de har arbejdet videre på egen selvbiografi, mindmap og tidslinje. I historie har vi arbejdet videre med historiefaglige begreber som levet og fortalt historie samt kronologi. I engelsk laver vi dialogiske øvelser om fx deres drømmejobs.

7.-9. klasse har repeteret plu

s, minus og gange. Det er lidt kedeligt, men nødvendigt. I dansk har vi arbejdet videre med selvbiografi, mindmaps og tidslinjer. Mandag afleveres produkter og nyt emne om den litteraturhistoriske periode om Romantikken. I historie har vi arbejdet med historiefaglige begreber som levet & fortalt liv samt kronologi.

I musik har vi trænet talekor og haft en rolig stund til meditationsmusik. I naturfag har vi arbejdet videre med det periodiske system, hvor vi har brygget atommodeller.

Onsdag lavede vi skilte til kulturmødet optog og øver 10 sange, så de kunne dem til fingerspidserne.

Torsdag gjorde vi klar til skolefest, de ældste bagte 14 pizzaer, og resten af børnene klippede en masse pynt og pyntede Gymneren, så den blev klar til skolefest.

Fredag var vi til kulturmødet i Nykøbing. Vi startede med fællessang, hvor musikken var så høj, at fællessangen desværre druknede lidt i det. Men børnene har hele ugen heldigvis bevist, at de er mega gode til at synge sangene. Bagefter var der optræden med spansk dans og til sidst fælles folkedans. Vi sluttede med optog gennem byen. Mange tak til de forældre, der hjalp med kørsel, uden jer var det ikke en mulighed for os at deltage.

Sikken en fantastisk lørdag vi har haft! Dagen startede med cykelsponsorløb, hvor alle børnene gav den max gas. Det var så fedt at være med til. Den der cyklede længst var 39 km. Den der cyklede flest penge ind var 2600 kr. Og alt i alt blev der cyklet over 20.000 ind. Det er så sejt gået!Efter at alle var hjemme et smut, nogen fik en lur, andre tog et bad, men fælles for alle var at da de kom tilbage igen, var de mega lækre og totalt stadset ud, og klar til fest. Det var en så skøn aften, med masser af leg, dans, slushice, slik og popcorn. Børnene hyggede sig både ude og inde, og der var en dejlig stemning alle steder.

//personalet