En dejlig emneuge med fuld knald på, er nu slut. Det har været en uge i kreativitetens tegn, hvor vi har fået lavet mange spændende projekter rundt om på skolen. Inden længe vil det være muligt at se alle de fine ting.

Mandag blev eleverne inddelt på hold, som de så har arbejdet i hele ugen. Hvert hold fik tildelt en kreativ opgave, som skulle løses igennem ugen.
I SFO’en er der blevet malet en rigtig flot væg med dyremotiver inde i LEGO-rummet. Eleverne fik til opgave at male dyr, og ellers har de fået frie tøjler til at løse opgaven. Man kan blandt andet se en løve med morgenhår og en struds, der har stukket hovedet i jorden, fordi den er blevet bange for en bananspisende næseabe og en flok skræppende undulater.

De yngste elever fra 0.-2. klasse har malet flotte blomster og sommerfugle på nogle ”gamle” plader, som trængte til en opfriskning. Billederne kommer til at hænge langs muren i skolegården.

Desuden er der blevet tegnet, skåret og malet store afrikanske dyr, som skal bo nede i skoven. Når dyrene har fået en gang lak flytter de ind i skoleskoven, og så er det muligt at gå på opdagelse i skoven og se de flotte dyr. Vi håber, at børnehaven også kan få glæde af vores ”dyre-skov”.

Udenfor er der blevet savet og hamret hele ugen. Der er blevet bygget fine bænke til skolegården, udekøkken i Fritterhuset og en fin tankstation og vaskehal til vores mooncars.

Hele ugen er der blevet arbejdet rigtig godt af både store og små. Det er dejligt at se det fællesskab, der opstår årgangene imellem i sådan en uge. Vi glæder os til, at alle tingene kommer på plads, og de flotte kreationer kommer til at pynte rundt omkring.
Onsdag var vi så heldige at have koncert på skolen. Alle eleverne var inviteret med på en musikalsk rejse til de fjerne lande. De to musikanter krydrede med små historier undervejs og fremviste en masse instrumenter, som vi aldrig har set og hørt før. Det var en rigtig god oplevelse.

Fredag var store oprydningsdag på skolen. Man får virkelig rodet i løbet af sådan en emneuge, så det trængte meget. Heldigvis har vi de dygtigste børn, der alle hjalp til. Ikke nok med at der blev ryddet op inde efter vores maleprojekter, så fik vi også ryddet op ude på alt legetøj. Vi sluttede dagen af fælles i salen med en masse sjove ballonlege. Vi forsøgte også at tælle til 10, og I kan spørge jeres børn om, hvordan det gik..

8. klasse har i denne uge været på Bornholm, og som i sikkert har set på forældreforum, så har det været en uge fyldt med spændende oplevelser. Der er blevet set på Bornholms fantastiske natur, studeret middelalderliv og badet i Østersøen. Det har været en uforglemmelig tur med højt humør og både lærerne og drengene har hygget sig gevaldigt.

På tirsdag tager 0.-2. klasse en tur til Skyum idrætsefterskole, hvor eleverne skal lave en masse forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Derfor skal der kun medbringes turtaske og madpakke og drikkedunk.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend

/personalet