I dag har vi haft morgensang i kirken med sognepræst Anne Holck. Det var en dejlig morgen med fortælling i kirken om den fjerde vismand, som vi normalt ikke hører om. Bagefter var der boller og kaffe på skolen og igen i dag var der rigtig mange som havde fundet vej til åben morgensang på trods af den bidende kulde der rammer os i disse dage.

Næste lørdag er der som bekendt fællesskoledag fra klokken 8.30- 13.00. I dag har hver familie fået et eksemplar af Sara Alfort bog med hjem, så man kan orientere sig, lidt i forhold til foredrages indhold. Husk at bestille sandwich senest på tirsdag, hvis I ikke selv vil have frokost med. Skulle der være en enkelt familie, der ikke har fået et eksemplar, har vi flere på lærerværelset.

 

world cup bakken

8. kasse er kommet godt og styrket hjem fra skitur. De har haft nogle virkelige gode oplevelser og har alle brudt nogle grænser. B.la har de alle forceret World Cup-bakken; nogle helt fra toppen og det var ellers den bakke, de alle sagde om: ”Det der er jo fuldkommen vanvittigt”, da de stod og kiggede op af den da vi ankom lørdag aften. ”Den bakke skal jeg ikke på osv” Det endte endda med, at de syntes, den var lidt kedelig; ”for man kører jo bare ned. Det er sjovere at køre gennem skoven” 😊 Super dejlig tur for både børn og voksne.

 

God weekend

Hilsen

Astrid