Så er der kun en uge til efterårsferie! Og det er en emneuge. Alle møder 8.15 og har fri kl. 12.45. Husk at deres tøj skal må blive beskidt, både inde- og udetøj.

0.-2. Klasse har i matematik lavet f

orskellige halloween opgaver. I dansk har vi snakket om kineserlyden -NG, så har vi også snakket om navneord og lavet forskellige opgaver derom. Vi er også snart helt færdige med vores ringspil, vi mangler bare lige at lægge lidt farve på. I musik har vi  lært en ny sang om Charles og Charlotte, som sejler afsted i en potte.

3.-4. Klasse h

ar i dansk i denne uge arbejdet med synonymer og antonymer. I matematik har de regnet forskellige halloween opgaver. Engelsk har de fremlagt deres genfortælling og tegninger. Derudover har vi læst og hørt historien om George and the dragon, som vi skal arbejde videre med efter ferien. I kreativ har vi arbejdet videre på deres kæphesteprojekt. I naturfag har vi trukket farver ud af efterårsbladene, for at finde forskellen på de røde, gule og grønne blade. Vi prøvede det samme med tusch for at se hvilken farve

r der egentlig gemmer sig i en sort, blå eller lyserød farve. I musik har vi danset folkedans til øde ø, og det v

ar vi mega seje til.

I 5.-6. klasse arbejder vi lige nu med et forfatterskab af H. C. Andersens unge liv, hvor vi ligeså får lidt kendskab til 1800-tallets Danmark. I de øvrige fag fortsætter vi med vores projekter, og efter efterårsf

erien begynder vi at læse og skrive markant mere i danskfaget. I historie skifter vi snart til myter og sagn, og i kristendomskundskab skal vi undersøge begreberne “synd” og “syndsforladelse”. I engelsk skal vi arbejde med læsning af små historier samt dialogiske øvelser. I sl

øjd er vi næsten færdige med vores kasser, og alle har også lavet forme til arbejdet med beton efter ef

terårsferien. I musik har vi øvet videre på deres nummer Stjerner og galakser, og det er en fornøjelse at høre hvor godt de kan få det til at lyde, fordi de lytter til hinanden og spiller med god koncentration. I naturfag havde vi besøg af Pia fra Thy-Mors energi for at gøre undervisningen fra besøget i Østerild færdig. Derhjemme havde eleverne lavet en opgave med et grønt energitjek af huset og den blev der også fuldt op på med en snak om opvarmning mm.

Klassen skal i Limfjordteateret efter ferien d. 25. oktober i skoletiden.

I 7.-9. klasse har vi haft meget fokus på stationslæringsdagen den 28. oktober, hvor hele skolen skal deltage i elevernes læringsstationer. Meget tid er gået med planlægning og øvelser. Der skal danses, synges og hele skolen skal gennemgå aktiviteter, som 7.-9. klasse selv har opfundet og forberedt sig til. Efter efterårsferien skal 7.-9. læse en roman, samt at der kommer fokus på almindelig tegnsætning. I musik har vi danset folkedans og spillet Jutlandia. I kreativ har vi lavet efterårslys der kan sprede lidt hygge i de mørke efterårsmåneder og i matematik har vi arbejdet videre med statistik og Excel.

// personalet