En super emneuge om jernalderen er netop afsluttet. Den startede jo egentlig så småt i sidste uge, hvor vi var på Heltborg museum og besøge deres jernalderby. I denne uge har de brugt den viden de fik, på at bygge deres egne jernalderhuse og skabe deres egne familier. De har arbejdet sammen på tværs af klasser. Hver dag har de fået en jernalderfortælling samt undervisning i et jernaldertema, som de skulle inddrage i deres huse. Der er også skrevet gode offer-historier og tegnet til. Husene kan ses på indskolingsgangen efter ferien – tak kig forbi, de er virkelig flotte.
Om eftermiddagen har eleverne på skift lavet flotte ler-perler, bagt fladbrød, lavet tinfigurer og leget gamle jernalderlege.
I dag fredag sluttede vi af med et jernalderløb, hvor eleverne viste, at de har fået en masse ud af ugen. Alle elever har vist stor gejst gennem ugens løb. Vi sluttede dagen af med en dejlig efterårskanon i musik.

Torsdag efter ferien kommer skoletandlægen på besøg hos 0.-2. klasse. Tandlægen øver tandbørstning med eleverne.

2.-4. klasse skal sætte kryds i kalenderen den 12. november, hvor de på musikskolen i Nykøbing skal fremføre en koncertfortælling om at være barn i Danmark sammen med 100 andre børn. Klokken 16 er der koncert, hvor alle forældre, bedsteforældre og søskende er velkomne. I står selv for afhentning af børn i Nykøbing efter koncerten. Mere info følger senere.

Der kommer otte børn i SFO mandag og tirsdag. Husk at give besked, hvis der er ændringer. Onsdag kommer der ingen børn, og derfor holder SFO’en lukket.

Vi ønsker alle en rigtig god efterårsferie, og glæder os til at se alle elever igen efter ferien.

God Weekend