Efteråret har sneget sig ind på os, og det kunne også mærkes på den sidste skoledag før efterårsferien. Til trods for kulde og blæst, har vi haft en dejlig motionsdag i solens stråler. Vi startede dagen med en dejlig morgensang og opvarmning til løbet. Bagefter fik den fuld gas på ruten.

Det var SÅ skønt at have morgensang i dag. Vi sang børnenes favoritter og de sang rigtig godt med alle sammen. Besøg vores officielle facebookside, hvor der er et rigtig godt klip med jeres sangglade børn.

I løbet af ugen har vi også holdt forældremøde. Det er virkelig dejligt, at så mange forældre mødte op, og der var gode snakke i klasserne. Joan fra SSP fortalte om de unges medieforbrug, og hvad man som forældre kan være opmærksomme på, når ens barn færdes på nettet. Det gav stof til eftertanke, og vi håber, at I blev inspireret til at være nysgerrige på jeres børns færden på nettet og de sociale medier.

I forældre vil modtage en mail med et skema, der gælder efter ferien. Nogle klasser har ændringer – så tjek det lige.

0. – 2. klasse har lavet deres ringfangere færdige i de kreative timer, så nu har børnene noget at give sig til, når efterårsferien bliver alt for lang og kedelig. I dansk har 0. klasse haft besøg af Tudsen Thomas. Så nu har de andre bogstaver fået T at lege med og det betød blandt andet at vi kan skrive Tim. 1. – 2. klasse har lavet sætningsdannelse med udklippede ordkort. I idræt spillede vi en omgang Battle, hvor de virkelig gav den gas.

3.-4. Kl. Er blevet helt færdig med Gummi-Tarzan. De fik skrevet rasumé og referater færdige. De har fået lavet en masse skriftlige opgaver om Gummi-Tarzan. Og vi fik samlet deres hekseopskrifter i en mappe som er at finde på biblioteket, hvis I skulle have lyst til at komme og se deres fantasifulde opskrifter. Der er lagt et referat ud på forældreforrum fra vores fællesforældremøde i klassen. Der står også, at de skal til at skrive deres hemmelige julehistorier derhjemme.

5 – 6. Klasse har i denne uge arbejdet med et projekt om venskab/uvenskab. De skulle lave et mindboard, som skulle vise venskab eller uvenskab. De arbejdede så godt sammen i grupperne, og har fået lavet et virkelig godt produkt, som snart kan ses i skolens forgang.

7. og 8. klasse har afsluttet arbejdet med romanen “drengen i den stribede pyjamas” det har været et virkelig godt og spændende forløb. Der i den grad har givet anledning til gode snakke og samtaler på klassen. Vi sluttede forløbet af med også at se filmatiseringen af bogen. 7. – 8. har i valgfag lavet mad med kartofler det blev til lækker kartoffel pizzaer og kartofelkage med chokolade og citron. Der smagte så godt. De har i idræt afsluttet forløbet med volleyball i idræt. Det er blevet bedre og bedre undervejs. I matematik arbejder de med geomatri og geogebra. De er ved få styr på Pythagoras læresætning. I fysik og kemi arbejdes der med syre, base og salte og deres PH’værdier. Eleverne har også været med til at bestille varer hjem til faget, og derved er der blevet koblet matematik på.

OBS. Brev fra Børneklubben