Så gik Emneugen med lynets hast. Hver dag startede med fællessang og folkedans. Fredag nailede børnene folkedansen med bravour, de var så gode. Alle dage gik med værksteder, hvor der blev arbejdet på livet løs. Vi fik lavet elefantstylter, bowlingkegler, frikvartersregler, kæpheste, spring til hestebanen, musikvæg, ærteposer, kast til mål spil, domino, ski og vejrstation.

Vi glæder os til at tage det i brug efter ferien.

Fredag sluttede vi uge af med motionsløb, hvor alle elever løb og gik, hvad de kunne. De har i gennemsnit løbet 5,8 km. De tre der løb længst løb 10 km. hver.

Der er fotografering d. 31. oktober

Overnatningen på skolen nærmer sig, og efter ferien laver vi et opslag på Forældre forum angående fordeling af mad, som I skal medbringe. Man melder sig selv på, hvad man gerne vil, og så fordeler vi jer, så det går op i den sidste ende.

Nogen skal have kage med

Nogen skal have 20 pizzasnegle med

Nogen skal have 20 boller med

Nogen skal have 2×1,5 l æblejuice med

Nogen skal 1 pk. smør med

Nogen skal have 1 pk. ost med

Nogen skal have 2 pk. pålægschokolade med

Vi håber, at det er overskueligt for alle.

God ferie til jer alle. Alle børn møder ind til normalt skema efter ferien kl. 8.15.

//Personalet