Der er fotograf på mandag d. 31. 📸

0.-2. klasse har sunget om Tante Andante, Askefis og Charles & Charlotte. Og så er vi gået i gang med vores små juleprojekter. I dansk har vi haft besøg af Næsehornet Nanna. Derudover har vi haft om halloween i dansk, hvor vi har hørt historier om Allehelgens. I naturfag er vi ved at lave en stor tegning om Savannen, hvor de tegner de forskellige dyr.

3.-4. klasse har lavet fine kartonfugle i krea. I musik er vi gået i gang med julemusik. I musik har vi rigtig godt styr på sammenspil, og er også gået i gang med at øve julesange. I dansk i denne uge begyndt på et nyt emne omkring medier. Hvor vi snakker om hvem afsender, budskabet og modtageren er. I matematik har vi arbejder med hieroglyffer og romertal. Det er nogle mærkelige tegn. I engelsk har vi fremført skuespillet om George and the dragon.

5.-6. klasse har børnene arbejdet med eventyrgenren, som vi snart er færdige med. Vi har også været på Limfjords Teateret for at se et stykke om alderdom, udvikling og fortiden. I naturfag har vi lavet bakterieprøver på bananer. Det bliver spændende om der er vokset en masse bakterier frem i næste uge.

7.-9. klasse har vi sunget på engelsk og øvet de forskellige stationer om den litteraturhistoriske periode; Romantikken. I matematik har vi repeteret og i krea har vi lavet en lækker grøntsagssuppe.

Fredag blev brug på at hele skolen skulle dele ind i 5 grupper og rundt og høre 7.-9. klasses stationslæringsprojekt om Romantikken. Alle grupper fik en masse ud af dagen og synes det var en dejlig og anderledes måde at modtage undervisning på. 7.-9. klasse lærte hvordan det er at undervise andre i noget man selv har lavet. De var alle utroligt dygtige.

Husk overnatningen på torsdag d. 3.-4. november i næste uge. Tak for at I hurtigt bød ind med de fælles ting der skal medbringes. Man må gerne medbringe det til skole i ugens løb, I stiller bare i køleskabet eller putter det i fryseren.

Planen for skole-hjem-samtaler kommer ud i næsteuge.

//Personalet