Sikke en afslutning på ugen. Overnatningen på skolen var en kæmpe succes. Det bliver forhåbentligt ikke sidste gang, at vi gør det. Godt nok tidligst i næste skole år. Der er meget trætte lærere i dag.

0.-2. klasse har i denne uge gjort vores 3 meter lange tegning om Savannen færdig, som er blevet hængt op i klassen, den hænger over døren indtil ekstrarummet. Så kommer I forbi, kan de ses gennem vinduerne ved gavlen. Vi fik også besøg af Aben Anton i denne uge. De har fået lavet deres halloween-kompendier færdige i dansk. De har også spille ord-vendespil, hvor de skulle finde makkeren til det ord, som de har trukket. I musik har vi spillet risengrødsangen fra Nissebanden.

3.-4. klasse har i denne uge i dansk arbejdet videre med emnet: ”Hvad er kommunikation?” og har i den forbindelse snakket om afsendere. De har i den forbindelse skulle dramatisere de samme replikker to og to, som de selv skulle vælge, hvor scenen foregår og hvordan de to relationer skulle være. I engelsk har de arbejdet videre med emnet Monsters Madness, hvor de skulle kigge på hvilken betydning de nye ord har og hvilke nye ord de har lært indtil nu i forløbet. I musik har vi spillet tidsrejsen. I krea har vi lavet kunst med blade i kreativ, hvor der blev lavet kranse og kugler. Og så har de set Fuglekrigen i Kanøffelskoven.

5.-6. klasse har kigget på bakterieprøver og set en film om spredning af bakterier og vira. I musik har vi spillet Lille store verden. I dansk er vi påbegyndt læsning hver mandag samt læsehastighedstræning, og vi har lavet plancher om eventyr-genretræk.

7.-9. klasse har arbejdet med negative tal og cirkeldiagram i matematik. I krea har vi bagt pandekager og fundet opskrifter til næste gang, hvor de skal lave noget med kyllingefilet og grønt. I dansk er vi i gang med et nyt forløb om kommunikation, og vi arbejder videre med det i næste uge. I andre fag arbejdes der med det traditionelle, moderne og senmoderne samfund. I sløjd arbejder vi videre med kasser, og vi skal forsøge os med at brænde vores navne i træ.

Sundby-Sleepover startede med overgearede børn, de var SÅ klar til overnatningen! De blev ved med at spørge; skal vi godt nok have almindelige timer i dag? Og HVORNÅR MÅ VI SPISE VORES SLIK?

Efter endt skoledag blev alle sengene fundet frem og gjort klar nedenunder, mens vi ventede på at de store fik fri. Da klokken blev 15 startede vi dagen med åben skole nede ved bålpladsen. Der blev lavet bananpandekage og spist kage. Efter bålhyggen stod den på Matematik-Stratego efterfulgt med aftensang i Gymneren. Til aftensmad var der pizzaer til hele banden. Aftenen forløb med film, snak og dødbold, og nåja, en masse slik og sodavand. Da de små var blevet puttet, skulle de store på natteløb. Der kom godt med skrig på ruten rundt. Natten forløb, som den skulle. Der var ro fra alle ca. klokken 3.10, nogle før andre. De første vågnede igen kl. 6, og var klar til endnu en dag. Dagen i dag er blevet brugt på at rydde op og gøre rent. Vi sluttede dagen af med en gåtur, dåseskjul og kage.

Rigtig god weekend