Så gik denne uge med Skole-hjemsamtaler. Tak for alle de gode samtaler.

0.-2. klasse har i denne uge engelsk haft om beklædning. Vi har givet Anna tøj på. I dansk har vi spillet vendespil, og så har vi lavet en hente diktat i Gymneren. I naturfag har vi set Løvernes Konge, som afslutning på vores forløb om Savannens dyr. Derudover har vi også haft besøg af Ormen Ole.

3.-4. klasse har lavet fuglemad i krea. I naturfag har vi snakket om, hvordan bladene forsvinder ved at blive nedbrudt. Om hvor mange forskellige nedbryder vi har i den danske natur, og til slut har vi lavet nedbryderbo, så vi kan følge processen over de næste uger. I dansk har vi i denne uge afsluttet deres forløb om medier, og hvordan der kommunikeres. Vi fik snakket om, at samme sætning kunne have forskellige betydninger alt efter, hvilken situation den bliver sagt i. I matematik arbejder de løs med kompendiet.

5.-6. klasse har i dansk arbejdet med en novelle og en novelles genretræk. Vi er gået i gang med mere læsearbejde, og alle i klassen skal snarligt aflevere deres første boganmeldelse. I historie snuser vi til starten af 1900-tallet i Danmark.  I kristendomskundskab arbejder vi med moral og etik. I engelsk fortsætter vi med mundtlig engelsk gennem forskellige aktiviteter, og vi har også arbejdet med Halloween. I sløjd har vi flere projekter kørende, og eleverne kan snart få én af deres kreationer med hjem. I naturfag har vi afsluttet forløbet om bakterier ved at svare på spørgsmål, og så er vi gået i gang med et nyt emne om plastik.

7.-9. klasse arbejder i dansk med kommunikation og kommunikationsmodeller. I engelsk har vi mundtlige øvelser gennem forskellige aktiviteter, og vi vil snart påbegynde undervisning om 1. Verdenskrig. Herudover arbejder vi også med det traditionelle, moderne og senmoderne samfund i samfundsfag. I matematik har vi arbejdet med negative tal. I krea fik de opgaven: find en opskrift der indeholder kylling og grønt og lav maden sammen i jeres grupper. Det blev tre meget forskellige retter, men alle velsmagende og lavet i godt samarbejde.

Alle klasser er ved at jule for fuld smadder i musik, hvor julesangene så småt er ved at falde på plads i alle klasserne.

Praktisk info.

Fredag d. 25. november er der åbenmorgensang i kirken samt klippeklister dag. Alle forældre og bedsteforældre er velkommen til at deltage denne

dag. Den nærmere plan kommer ud på forældreforum senere. Men sæt kryds i kalenderen.

Vi har vedhæftet invitationen til julemødestedet d. 7. december. Den ældste i hver familie har fået en invitation med hjem. Tilmeldingen skal afleveres på lærerværelset.

Søndag d. 20. november er der julemesse på Langbjerggård, og vi mangler stadig forældre til at hjælpe med at passe standen.

Vi kunne rigtig godt bruge en masse toiletpapirsruller. Vi skal lave engle og stjerne pynt. Så gem og send med børnene i skole. På forhånd mange tak.

//Personalet