Sikke en dejlig måde at afslutte ugen på! Vi startede dagen med at gå i kirken fra morgenen af, hvor præsten fortalte om kirkens nytår, Advent. Derefter gik vi over til skolen, hvor vi fik boller. Resten af dagen gik med juleklip på livet løs. Der blev lavet en masse julepynt af de gamle bøger, som alligevel bare skulle smides ud. Dagen blev afsluttet med to fællessange.

Tak for en dejlig dag til alle de fremmødte.

0.-2. klasse har i denne uge haft om navneord, og så har vi sagt hej til Dinoen, Dario. I naturfag har vi igen haft om kroppen, om hvordan den er opbygget, og hvad der styrer hvad.

Vi mangler stadig gaver fra en stor del af de unge mennesker, så vi ser gerne, at gaverne medbringes til på mandag.

3.-4. klasse er i dansk i denne uge fortsat på deres forløb omkring “Jeg er William”. Vi har fået læst historien færdig. Snakket om Williams udvikling gennem bogen og dramatiseret nogle af scenerne fra bogen. Derudover så vi filmatiseringen af bogen, og snakket om hvordan filmen var kontra bogen. I krea er vi i gang med at lave julehemmeligheder.

5.-6. Klasse har i naturfag arbejdet videre med plastik, hvor de blandt andet har vasket sæbe og creme igennem et sort klæde, for at se om det indeholdt mikroplast. 5.-6. klasse har i dansk arbejdet med ugeskema, hvor læsning og skrivning har været i fokus. Tjek gerne børnenes tasker (5.-6. klasse) for information om pakkekalender og eventuel fremtidig kageordning.

7.-9. klasse har arbejdet med geometri, hvor vi har beregnet areal og rumfang af trekanter og firkanter. I krea timerne har vi lavet morgenmad og snakket om, hvorfor det er vigtigt at spise morgenmad. 7.-9. klasse har også arbejdet med ugeskema, og har ligeledes fået et papir med hjem, der beskriver de opgaver, som skal nås inden juleferien (eller bedst muligt). Vi fortsætter med undervisningen fra forrige uge.

I musik øver alle klasser fortsat på deres julenumre, og på fredag skal vi desuden synge julen godt i gang sammen med Bjergby friskole. Det skal udmønte sig i en lille koncert i Sundby kirke på fredag d. 2/12 kl. 12.45

Husk det er den mørke tid vi lever i. På med lys og reflekser.

//personalet