ENDELIG! Så startede teater-ugerne og børnene knokler for at blive klar til torsdag. Teater-ugerne er altid skønne. Der er en dejlig stemning og en gejst uanset hvor man går hen på skolen, kæmper børnene for et fællesmål. Der bliver øvet replikker, spillet musik og lavet rekvisitter til den store guld medalje. Det er så dejligt at være sammen på denne måde, både for voksne og børn. I ugens løb har Mathilde og Majas mor, Malene blandt andet hjulpet til. Tusind tak for det. I skulle give jer selv den oplevelse at komme, bare en halv time, og mærke stemningen. Det bliver man simpelthen glad i låget af.

Vi har generalprøve torsdag d. 6 kl. 9:30, mens premieren er samme dag kl. 18.30. Alle er naturligvis velkomne. Igen i år er der en entre på 30 kr. hvilket er inklusiv kaffe og kagebord.

Vi ser meget frem til at tage imod vores nye skoleleder, Ninna på mandag.

Huskeliste:

• ALLE forældre i 0. – 1. klasse skal bage kage, som skal være på lærerværelset senest torsdag morgen.
  • Husk at tjekke forældre-forum på Facebook, ang. om jeres/dit barn skal have noget bestemt med til teater.

/Lærerne