Så blev det fredag og slut på ugen for en sygdomsramt skole. Både børn og voksne har på skift været ramt, men det hele har gået alligevel med fælles hjælp fra både store og små, så alle har set frem til en god og velfortjent ferie; forhåbentlig uden alt for meget sygdom. Tro det eller lad være, men vinteren er over os, selv om vintervejret er noget vådt. Det betyder også, at vi vil bede jer tjekke garderoben for skiftetøj og regntøj.

I uge 8 starter vi den årlige teaterperiode. Alle har læst eller fået læst stykket, som de fleste nok ved, er Ronja Røverdatter. Det betyder også, at alle har fri klokken 13 hver dag i de næste par uger. Dog kommer nogle nok til at blive længere nogle dage. Husk at sætte et stort kryds i kalenderen torsdag den 28., hvor stykket har premiere.

I denne uge har 2.-4. klasse knoklet videre med deres Vitello bøger. Da ikke alle elever er færdige endnu, arbejder vi videre efter ferien og teaterugerne. Bøgerne er både spændende og virkelig flotte. Eleverne har selv fundet på handlingen til deres bøger og tegnet fine illustrationer til. Der er en masse sjove titler som fx. Vitello får en drabelig jul, Vitello skal i skole, Vitello kommer i fængsel osv. Det bliver spændende, at høre alle bøgerne blive læst højt, når de bliver helt færdige. De vil selvfølgelig også blive udstillet, så I kan komme forbi og bladre lidt i dem.

I udeskole er vi ved at færdiggøre vores dinosaur-projekt. Gangen er blevet dekoreret med dinoer i alle former og farver. Gør jeg selv en tjeneste og stik næsen forbi de yngstes gang efter ferien.

Onsdag havde vi besøg af en flok elever fra Skyum Idrætsefterskole. De lavede en masse sjove aktiviteter med eleverne, og den fik gas inde i salen. Både store og små fik i hvert fald røde kinder, og de fortæller, at det var en sjov dag.

Drengene i 5.-6. klasse har i dag, fredag, lavet ”genbrugs-fuglehuse” af gamle vinkasser, gulvbrædder, kasseret træ og masser af søm. Kasserne er noget ”rustikke”, men som vi blev enige om; fuglene er nok lige glade. Efter ferien skal de males.

God weekend og god ferie til alle
Kim