Så nåede vi til vinterferien. Det har været en uge, hvor vi grundet corona har været nødt til at tænke alternativt og være hurtigt omstillingsparate, hvilket jeres børn mestrer til perfektion.

Den første del af ugen brugte vi på scenen. Vi spillede stykket igennem flere gange med sang, dans og alt der hører til for at teater bliver RIGTIG GODT. Og vi glæder os RIGTIG MEGET til at spille Frode og alle de andre rødder for jer onsdag d. 23. februar. For at komme lidt fra teater, så motivationen er i top til uge 8, brugte vi de sidste dage på noget andet.

Torsdag havde vi en rigtig skøn tur til Skarregaard, hvor Nikolaj fortalte om Skarrehages historie. Turen bød både på rutsjetur på en meget stejl bakke og vindblæste kinder, men da vi kom tilbage havde Peter og Helle lavet en lækker varm suppe. Godt varme og mætte på suppe udforskede vi Skarregaard og vendte derefter tilbage til Sundby.

Fredag ryddede vi grundigt op, og afsluttede med at se Frode og alle de andre rødder, mens vi gumlede lækre popcorn.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig ferie. Dog er alle skuespillere nødt til at øve deres replikker, gerne hver anden dag i løbet af ferien, så de holder fast i deres roller.

/Personalet