Fra klasserne:

En dejlig uge er ved at nå til vejs ende.

Ugen har budt på alm. skema, hvilket har været savnet efter 2 teateruger og 1 uges ferie.

0. klasse har i ugens løb mødt Jaguaren Jan, som er kommet med bogstavet J. De har efterhånden rigtig godt styr på de fleste bogstaver, deres lyd og form. Det betyder også at vi snart begynder at tage hul på den aller første læsning. I 1. klasse er de startet op med en fælles læsebog, hvor der læses 2 sider hver dag. Husk at få genlæst ugens side i løbet af weekenden. (Der har sneget sig én fejl i ind læselisten. Vi tager først til teater mandag i uge 10, og ikke 9 – ups)

I denne uge har 2.-4. klasse knoklet med ugeskema efter en ret lang pause. De knokler og arbejder super godt med opgaverne.

5.-7. klasse har i denne uge set filmen Mirakel som de skal arbejde med i dansk, derfor har vi også snakket om filmanalyse.

I udeskolen har emnet været fastelavn. Eleverne har på skift hørt om hvorfor vi fejrer fastelavn, lavet flotte masker og bagt fastelavnsboller.

Fra kontoret:

Jeg vil gerne sige tak for den dejlige velkomst jeg har fået her på skolen. Det har været dejligt og lidt overvældende. Jeg har primært brugt min første tid på, at komme ind i tingene på kontoret. Derudover er jeg allerede ved at kigge på, hvordan dagligdagen skal se ud når vi når til 1. April. Anne går på barsel 1. april og vi har 3 trærødder der starter i førskole, derfor vil der komme nogle ændringer. Men dette hører I mere om i næste uges fredagsbrev.

Den kommende uge:

Mandag d. 24/2 kl. 13.00 er der fastelavn i SFO’en. Så husk endelig at sende udklædning med børnene i skole.

Mandag d. 2/3 skal 0. – 3. klasse i teater i Øster Jølby.

Tirsdag d. 25/3 kl. 12.00-13.30 skal 7. klasse til Bjergby Friskole og se Comedy fordraget – danskhed med 2 øjne.

Vigtige beskeder:

Feriepasning:

Tilmelding til SFO i påskeferien er blev sendt med børnene hjem idag, det samme gælder tilmelding til sommerferien. Hæng dem på køleskabet så I ikke glemmer dem. Og husk at få dem afleveret inden den dato, der er angivet på sedlen.

Musikfestival:

Da jeg bad jeg tage telefonen frem og ændre datoen til musikfestivalen, var jeg nok lige hurtig nok. Det har nemlig vist sig, at 7. klasse i denne weekend er med præsten i København. Derfor kommer der nu en sidste og endelig dato for musikfestivalen. Det bliver lørdag d. 20/6 på skolen og vi glæder os allerede.

Beklager forvirringen.

/Ninna