Endelig kunne vi fylde skolen med forældre, bedsteforældre og søskende igen. Det var så skønt atter at kunne spille teater. I to år har vi gået og ventet, og så kom dagen endelig hvor vi kunne spille Frode og alle de andre rødder. Det har været nogle gode og hektiske uger, da vi også skulle igang igen efter ferien. Det blev så godt. Alt gik op i en højere enhed, og alle børn havde en funktion, som ikke kunne undværes. Alle bidrog til at årets teater blev mega godt på en super flot scene, med velindstuderede roller som virkelig blev spillet, og god musik og sang til at give dansen og skuespillet et ekstra pift. At spille teater hvor hele skolen er involveret, giver fællesskabet et kæmpe boost.

Torsdag forløb med oprydning. Alle børn hjalp til, og gjorde det de skulle. Indgangspartiet er blevet pyntet med alle de fine blomster. Alle sluttede dagen med at se forestillingen, hvilket gav mange grin, også blev det sidste kage også lige spist. Men nu er alle vist også klar til helt normale skoledage igen.

OBS:
På mandag slår katten af tønden. 1.-2. klasse har malet tønderne i dag. Alle må gerne møde udklædt på mandag eller have kostumet med i tasken.

Vi har skrevet en artikel om vores teater til avisen. Den kan læses her: Ligeher.nu

Vi ønsker Jer en god weekend,

/Personalet