Så er den første halvdel af skoleåret gået. Tiden er jo fløjet afsted. December måned er altid alt for kort. Vi kan aldrig nå at få sunget alle de sange, som vi gerne vil synge. Lige om lidt er det juleferie, og nogle af børnene har fået lektier for i ferien. De skal nemlig øve replikker, så vi er klar til teater i uge 5.

I fredags sluttede alle elever fra 0.-4. klasse af med at hygge sig i sneen. Vi lavede slush-ice af saftevand ved hjælp af den kolde sne og salt. Der blev også lavet fine billeder i sneen med vandfarver. Det lykkedes så fint, selvom sneen ikke helt artede sig efter planen.

I 0.-2. klasse er de sidste pakker blevet åbnet, julehistorien er blevet færdig, og generelt er der blevet afsluttet en masse små projekter. Husk at kigge i tasken eller garderoben – måske er der en lille overraskelse til juleaften (enkelte har nok haft det med hjem i går). Vi har også lavet et forsøg med krystaller med sukker og salt. Vi er spændte på om det lykkes, når vi vender tilbage efter juleferien. Da Kathrine var syg havde Anne 0.-2. Klasse, hvor vi byggede Legotårn på tid, og havde 5.-6. klasse med til at spille bingo.

3.-4. klasse har fået afsluttet vores pakkekalender, og der blev heldigvis en pakke til hver. Derudover fik vi afgjort vores Julehistorie gætteleg, hvor Signe kom ud som den store vinder. Sidste tirsdag gik de Luciaoptog. De var så gode og så så smukke ud. I kan godt glæde jer til at se det i aften i kirken.

5.-6. klasse har nu afsluttet Ugeskema-projektet, og vi har fejret de sidste skoledage før juleferien med hygge og gaver. Efter juleferien starter vi op med at arbejde med multimodalitet, drama samt om sociale medier. Vi skal selvfølgelig stadigvæk sørge for at underholde os selv med noget læsning i ferien. I engelsk fortsætter vi med dialogiske opgaver, og i historie arbejder vi videre med Romerriget samt om kejser Augustus. Vi har afsluttet sløjd for i år, og nu efter juleferien påbegynder de læring i madlavning m.m. Tirsdag spillede vi banko sammen med 5.-6 og afsluttede dagen med en ordentlig omgang pakkespil.

7.-9. klasse har nu afsluttet Ugeskema-projektet, og de har fået afleveret alle deres mapper og træningsbøger til vurdering og rettelser. Efter ferien vil vi arbejde med værklæsning af forfatteren Kristina Aamand samt om artikler. I engelsk arbejder vi videres med dialog, og i historie fortsætter vi med 1. Verdenskrig. Så har de afleveret den sidste aflevering i matematik for 2022 og så har vi repeteret forskellige regnearter. Vi har haft nogle gode klassedage, hvor vi brugte mandagen på at lave bolcher sammen med 5.-6. klasse.

I dag er der blevet julehygget på hele skolen. Vi har pillet julepynt ned, så vi er klar på en frisk efter nytår. De yngste har set julefilm og fået lidt lækkert til. En dejlig måde at slutte året af på. Derudover fik vi afgjort julekalendersalgskonkurrencen. Nichlas vandt den store chokoladejulemand med sit salg af 25 julekalendere. Alle børn har være megaseje til at sælge, og vi fik næsten solgt dem alle!

Vi glæder os til at se jer alle i aften kl. 19 i kirken. Husk at 3.-4. klasse mødes kl. 18.45.

//personalet