Denne korte uge har blandt andet stået på ture ud af huset. Vi har haft en fantastisk dag i Klov Bakker med solskin, kreativitet og fortælling i det grønne. Det er skønt, at vi har en skole, der ligger så tæt på mange gode steder, hvor vi kan komme på udflugt og udnytte mulighederne for en anderledes og mere oplevelsesrig hverdag.

Mandag og onsdag har 1. klasse haft matematik på skemaet. Vi har genopfrisket 10’er vennerne, så få gerne børnene til at forklarer dem derhjemme, så de dermed kan øve sig. Tirsdag var vi på sportspladsen og prøve Sundbys nye mini golfbane. Mange hole-in-ones blev lavet og én blev endda filmet. Derudover prøvede vi at skyde med rigtige golfkøller, som dog var noget sværere ramme med. Det var generelt en rigtig herlig dag.

I næste uge tager vores 7. klasse en tur til Vigsø fra mandag til torsdag, som afslutning på deres skoletid her hos os. Derfor bliver starten af ugen også lidt anderledes for de elever, der er tilbage på skolen. Vi vil blandt andet tage på flere udflugter i løbet af ugen, og eleverne skal kun have turtaske med mandag og tirsdag. De skal huske madpakke, drikkedunk og penalhus.

Vi ønsker jer alle en rigtig god forlænget weekend, og glæder os til en ny uge.

Hilsen lærerne